Recenze eDarling

Počet uživatelů 77%
Přehlednost stránek 72%
Kvalita služeb 69%
Bezpečnost seznamky 74%
  • Země původu:

    Německo

  • Mobilní aplikace:

    ano

  • Automatické strhávání plateb:

    ano

  • Česká zákaznická podpora:

    ne (pouze kontakt do Německa)

73%

celkové hodnocení

Výhody

  • seznamka pro vážné seznámení
  • široká uživatelská základna
  • vědecká metoda seznamování
  • mobilní aplikace

Nevýhody

  • zdlouhavá registrace
  • čtení a psaní zpráv jen v rámci placeného členství
  • ostré fotografie vidí jen platící uživatelé
  • drahé VIP členství
  • automatické obnovy VIP členství
  • automatické strhávání plateb
  • zrušení profilu pouze písemnou formou
  • chybí podpora v českém jazyce a telefonická podpora

O seznamce Edarling

eDarling je německá seznamovací agentura. Působí v 16 zemích Evropy, v Latinské Americe a Turecku. Má velmi širokou uživatelskou základnu. V nabídce partnerů tedy najdete nejen Čechy, ale i celou řadu uživatelů různých národností.

eDarling se prezentuje jako seznamka pro vážné seznámení. Registrace na seznamku je zdarma. Po vyplnění vstupního dotazníku se dozvíte výsledky osobnostního testu. Partneři jsou vám navrhováni dle vědecké metody seznamování.

eDarling nabízí 3 typy placeného VIP členství (3, 6 a 12 měsíců). V porovnání s ostatními seznamkami patří eDarling mezi poměrně drahé seznamky. Dle obchodních podmínek provádí automatické obnovy členství. Profil lze zrušit jen písemnou formou (dopisem do Německa, faxem nebo emailem).

Telefonickou podporu v českém jazyce eDarling nenabízí. Na webových stránkách je uvedena jen kontaktní adresa do Německa (Berlín), kontaktní formulář a emailová adresa.

Domovská stránka eDarling
Domovská stránka eDarling

Pro koho je seznamka eDarling určená

Cílová skupina uživatelů na eDarlingu jsou muži i ženy ve věku 30 – 55 let. V databázi najdete ale i mladší a starší uživatele. Seznamka je určena také pro vyhledávání uživatelů dle určitých společných znaků – např. seznamování seniorů, seznamování křesťanů, atd.

Hlavní stránka po přihlášení do eDarling
Hlavní stránka po přihlášení do eDarling

Jak se registrovat na eDarling

Registrace probíhá na stránce eDarling. Je zapotřebí vyplnit cca 10 minutový osobnostní dotazník. Poté se vám zobrazí výsledky osobnostního testu. Dle nich vám pak eDarling navrhuje vhodné partnery. Profil je možné kdykoliv upravit a doplnit o fotografie. eDarling nabízí mobilní aplikaci, takže se můžete seznamovat odkudkoliv a kdykoliv.

Návrhy partnerů na eDarlingu
Návrhy partnerů na eDarlingu

Typy lidí na eDarling

Na eDarlingu se mohou seznamovat muži i ženy heterosexuálního zaměření, gayové i lesbičky. Jsou otevřeni všem sexuálním orientacím.

Profil možného partnera na Edarling
Profil možného partnera na Edarling

Zákaznická podpora eDarling

Telefonickou podporu v českém jazyce eDarling nenabízí. Na webových stránkách je uvedena pouze kontaktní adresa do Německa (Berlín), kontaktní formulář a emailová adresa.

Prémiové členství na seznamce eDarling

Registrace na seznamku se neplatí. Uživatelé získají zdarma výsledky osobnostního testu a dostávají návrhy vhodných partnerů. Plná funkčnost seznamky (čtení a psaní zpráv, možnost vidět fotografie ostře) je zpoplatněná. eDarling nabízí 3 typy prémiového členství. Cena za 3 měsíce je 1647 Kč, za 6 měsíců 2634 Kč a za 12 měsíců 4068 Kč. Ceny za prémiové členství jsou oproti jiným seznamkám dosti vysoké.

Chat na eDarlingu
Chat na eDarlingu

Jak zrušit profil na seznamce eDarling

VIP členství je zapotřebí vypovědět nejpozději 3 dny ke konci každé smlouvy a to písemně. eDarling využívá automatického prodlužování členství, takže jsou uživatelům peníze strhávány pravidelně z platební karty bez jejich přičinění. Profil nestačí pouze smazat, aby k obnovám členství nedocházelo. Členství musí být nejprve písemně vypovězeno a to s určitým časovým předstihem.

Vlastní profil na eDarlingu
Vlastní profil na eDarlingu

Zaregistrujte se na eDarling ještě dnes!

Zaregistrovat se

Vaše hodnocení eDarling
Sending
User Review
3.08 (39 votes)