Recenze Victoria Milan

Počet uživatelů 54%
Přehlednost stránek 43%
Kvalita služeb 49%
Bezpečnost seznamky 22%
  • Země původu:

    Malta

  • Mobilní aplikace:

    ano

  • Automatické strhávání plateb:

    ano

  • Česká zákaznická podpora:

    ne

42%

celkové hodnocení

Výhody

  • diskrétnost a anonymita
  • tlačítko „PANIKA“ vás přesměruje na jiný web, pokud se vaší blízkosti objeví vaše polovička
  • široká databáze zadaných uživatelů
  • prioritní zobrazení profilu (za příplatek)
  • možnost posílat za příplatek virtuální dárky
  • snadné vyhledávání milenců / milenek z okolí

Nevýhody

  • podpora nevěry
  • dražší členství
  • automatické obnovy členství
  • registrace pouze pro zadané muže a ženy
  • složitější zrušení profilu

O seznamce Victoria Milan

Seznamka Victoria Milan je zahraniční placená seznamka určená pouze pro zadané uživatele, kteří hledají milenecký vztah a povyražení. Seznamka Victoria Milan je ideálním místem pro podvádění a nemanželské aférky. Sídlo společnosti je na Maltě.

Poskytovatelem služeb na této seznamce je stejná společnost jako u seznamky RichMeetBeautiful.

Na seznamce si můžete sami vybrat, zda svou tvář uživatelům odkryjete nebo zda zůstanete v anonymitě. Seznamka je vhodná pro uživatele, kterým věrnost v partnerském nebo manželském vztahu nic neříká. Věrnost se v ČR asi moc nenosí, proto je uživatelská základna Čechů na této seznamce poměrně široká. V databázi naleznete přes 250 tisíc vdaných, ženatých a zadaných uživatelů z České republiky.

Registrace na seznamku je zdarma. Chcete-li využívat všech funkcí seznamky, musíte si aktivovat VIP členství. Seznamka Victoria Milan nabízí 3 typy členství. Díky zakoupeným kreditům můžete posílat uživatelům virtuální dárky.

Seznamka Victoria Milan nabízí mobilní aplikaci jak na Android, tak na iOS. Zákaznickou podporu v českém jazyce tato seznamka nemá.

Victoria Milan domovská stránka
Victoria Milan domovská stránka

Pro koho je seznamka Victoria Milan určená

Na seznamku Victoria Milan se mohou registrovat jen zadaní uživatelé, kteří hledají milenecký vztah a povyražení. Jsou to uživatelé, kterým není nevěra cizí. Minimální věková hranice je 27 let. Maximální není uvedena.

Jak se registrovat do Victoria Milan

Registrovat se můžete na stránce Victoria Milan. Registrace na seznamku je poměrně rychlá. Do profilu uvedete, v jakém vztahu právě žijete, vypíšete vaši emailovou adresu a žádost odešlete. Po prvním přihlášení do profilu uvedete údaje o své osobě, postavě, vzhledu, zaměstnání, vzdělání, sexuálním apetitu, ale i o tom, zda máte místo, kde budete sex provozovat. Zda si do profilu nahrajete fotografii nebo nikoliv, je jen na vás.

Prémiové členství na seznamce Victoria Milan

Registrace na seznamku je zdarma. Chcete-li využívat všech funkcí seznamky, musíte si aktivovat VIP členství. Seznamka Victoria Milan nabízí 3 typy členství. 3 měsíční členství stojí 1 200 Kč, 6 měsíční členství 1 800 Kč, 12 měsíční 2 400 Kč. S VIP členstvím můžete s uživateli chatovat, kontaktovat více než 5 osob denně nebo získat prioritní zobrazení profilu nad profily bez VIP členství.

Aktivací členství získáte možnost číst a psát zprávy. Navíc budete moci posílat uživatelům, kteří se vám líbí, virtuální dárky. K tomu jsou zapotřebí Victoria Milan kredity.  Cena za 150 kreditů je 270 Kč, 550 kreditů 809 Kč a za 1 100 kreditů 1 210 Kč.

Upozornit na svůj profil můžete funkcí „mrknutí“ nebo zasláním virtuálního dárku.

Jak zrušit profil na seznamce Victoria Milan

Svůj profil na seznamce Victoria Milan můžete kdykoliv na určitý čas dočasně deaktivovat. V takovém případě, ale nedojde k jeho vymazání z databáze ani ke zrušení členství. To se na seznamce Victoria Milan automaticky obnovuje. Chcete-li smazat svůj profil na seznamce úplně, můžete tak učinit v záložce Nastavení. K tomu je zapotřebí vyplnit formulář na stornování účtu. Automatické obnovy VIP členství pak můžete vypnout v záložce Upravit – Moje členství. Pokud si nepohlídáte datum obnovy členství a včas ho nezrušíte, bude vaše VIP členství automaticky prodloužené.

Zákaznická podpora Victoria Milan

Seznamka Victoria Milan nenabízí telefonickou ani emailovou podporu v českém jazyce. Na stránkách je pouze kontaktní formulář.

Zaregistrujte se na Victoria Milan ještě dnes!

Zaregistrovat se

Vaše hodnocení Victoria Milan
Sending
User Review
3.13 (8 votes)