Jak se seznamují gayové?

Sex není tím hlavním a jediným, co gayové na seznamkách hledají. Přestože se může zdát, že to tak homosexuálně zaměření uživatelé mají, není tomu tak. I lidé z LGBT komunity hledají lásku, porozumění a trvalý vztah.

V běžném životě je poměrně náročné seznámit se s mužem stejné sexuální orientace. Gaye sice od heterosexuálního muže podle chování poznáte, ale kolik jich potkáte v práci, během jednoho večera na kulturní akci nebo během dne na ulici? Pokud nechodíte vyloženě na místa, kde se gayové scházejí, příležitostí k nalezení milence nebo partnera pro vztah, moc nemáte.

Chození do barů pro gaye už ale také není tím, co dříve bývalo. Na pobavení, zpříjemnění večera nebo ulovení milence na dnešní noc, to ještě asi funguje. Pro nalezení partnera pro život už to asi nebude to pravé ořechové.

Gay seznamky pro sex

Gay seznamky zaměřené na hledání sexuálních partnerů fungují většinou tak, že si vybíráte z nabídky zaregistrovaných uživatelů jako při nákupu zboží v eshopu. Gayové se rádi fotí, takže fotografií budou mít na profilu dostatek. Na seznamce pro sex se díváte hlavně na to, zda se vám dotyčný muž líbí, zda vás přitahuje, zda bydlí někde blízko vás, zda má postavu, která vás vzrušuje, jaké sexuální praktiky má rád a také na to, zda má místo, kde se budete moci scházet.

Pokud si vyberete na seznamce někoho, kdo se vám líbí, domluvíte si podmínky, kdy a kde se sejdete a užijete si. Bude-li vám partner vyhovovat, můžete se domluvit na dalších schůzkách. Pokud to nebude to, co jste hledali, najdete si na seznamce někoho jiného a s tím se domluvíme na dalším nezávazném sexu.

Gay seznamky pro vážný vztah

Online seznamování není jen o diskrétním a nezávazném sexu, ale také o hledání životního partnera. Je však velmi důležité, vybrat si seznamku s tímto zaměřením.

U hledání parterů na vztah je to poněkud jiné. Tam si vybíráte toho pravého podle společných zájmů, povahových vlastností, dle životních postojů a plánů do budoucna. Právě u gayu to, ale není tak strikně dané, jako u heterosexuálních párů. Gayové mají sex jako prioritu a vztah k tomu jako bonus. Takže i na seznamkách pro vážný vztah se můžete setkat se sexuálními návrhy.

Nejlepší seznamka pro vážný vztah

Elite Date

  • Česká seznamka na vážné seznámení
  • Zákaznická podpora 365 dní v roce
  • Profily jsou manuálně ověřované

Přejít na Elite Date

Nejlepší seznamka pro flirt

C-date

  • Většina uživatelů nechce vážný vztah
  • Seznamka zaměřená na flirt a sex

Přejít na C-date

Nejlepší seznamka pro sex

Flirt kontakt

  • Lidé kteří hledají jen flirt

Přejít na Flirt kontakt